2021 Nov. 25, Saina Institute of Veterinary Drugs Control na faia le fonotaga lipoti mo le asiasiga i le 2021.O tagata atamamai e toalima na fesuiai a latou tupe maua, poto masani ma taunuuga o suʻesuʻega i Malaysia ma Iapani i le 2020, ma auai i fonotaga faʻavaomalo talafeagai ma aʻoaʻoga e pei o FAO, OIE, WTO, ma isi i luga ole laiga i le 2021. O le lipoti na faia i se tuufaatasiga o luga o le saite ma le vitio.

7025c8f5

O le lipoti na taulaʻi atu i le auai i le OIE vailaʻau oloa a le atunuʻu filifilia soʻotaga aʻoaʻoga faʻaitulagi, antimicrobial teteʻe mataituina tekinolosi aʻoaʻoga, OIE / FAO Asia-Pacific aʻoaʻoga faʻamaʻi vae-ma-gutu faʻaitulagi, CCRVDF 25th fonotaga a le Komiti o Toega o Fualaau Faʻasaina Saina i totonu. Food, ma International Food Code CAC44th fonotaga lipoti, ma le auai O le SPS i le loloto o suʻesuʻega aʻoaʻoga na faʻatulagaina e le WTO sa faʻasoa, faʻalauiloaina le faʻalauteleina o tuaoi faavaomalo i matāʻupu e fesoʻotaʻi ma aʻoaʻoga e pei o le antimicrobial resistance, faʻamaʻi vae-ma-gutu, ma faʻatulagaina se fa'atonuga e auai i le 25th CCRVDF ma le CAC44th conferences, fa'apea fo'i ma galuega fa'atatau i le WTO-SPS. .

Aʻafia i le COVID-19, na taofia ai misiona ina ua maeʻa Fepuari 2020. I le feagai ai ma le tulaga fou ma suiga i fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma felagolagomai, o le China Institute of Veterinary Drugs Control e faʻamalosia le auai i mataupu faʻavaomalo faavaomalo, faʻamalosia fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai, ma faʻaalia se faʻavae faʻapolofesa faʻapitoa faʻapitoa ma se faʻavae lelei.O le manuia o le faia o le lipoti o le fonotaga o le asiasiga ua faʻalauteleina ai le suʻesuʻega ma fefaʻasoaaʻi o taunuuga, ausia le faʻamoemoe o le aotelega, faʻamamaina, fesoʻotaʻiga, ma suiga, ma faʻalauiloaina le atinaʻe maualuga o le vaʻaia o vailaʻau faʻasoifua maloloina.


Taimi meli: Tes-20-2021