Weierli Group, o se tasi o le pito i luga 5 tele GMP gaosi oloa & auina atu i fafo o vailaau o manu i Saina, lea na faavaeina i le tausaga o 2001. E i ai a matou fale gaosi lala 4 ma 1 kamupani fefaatauaiga faava o malo ma ua auina atu i fafo i le silia ma le 20 atunuu.E i ai a matou sui i Aikupito, Iraq ma Filipaina i le taimi nei, ma o loʻo matou sailia ni sui i le lalolagi atoa.

O loʻo i ai a matou mea faigaluega faʻapitoa ma mea faigaluega, ma o se tasi o laina fou o le gaosiga o le a fetaui ma le European FDA i le tausaga 2018. O la matou oloa faʻasoifua maloloina autu e aofia ai tui, paʻu, premix, laulau, fofo oral, vaifofo sasaa, ma faʻamaʻi.O le aofaʻi o oloa ma faʻamatalaga eseese e sili atu i le 110 mea.

O le tupe atoa a Weierli Group e tusa ma le RMB500 piliona ma e sili atu nai lo le 500 tagata faigaluega, faatasi ai ma i latou, e uiga i le 3% o loʻo i ai le Doctor Degree, 7% o loʻo faʻauʻu ma 90% na maua aʻoaʻoga i kolisi.I le lumanaʻi, o le a tatou taumafai e faia ni taunuʻuga sili atu ona lelei, faia se taumafaiga tumau mo le atinaʻeina lelei o lafumanu ma faʻatoʻaga i le atunuʻu atoa ma le lalolagi atoa.Afai o loʻo e suʻeina se faʻatau oloa faʻatuatuaina ma punaoa ma poto masani e faʻafetaui ai ou manaʻoga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai nei.Matou te mautinoa o se fiafiaga le faia o pisinisi ma oe.

 


Taimi meli: Iuni-01-2021