5dba1a06
tala fou

1. Faatelevaveina le fa'ato'aga o fulu pa'epa'e a aiga
Fa'ata'ita'i i faiga fa'avae o le taula'i atu i gaosiga i totonu o le atunu'u ma fa'aopoopo i oloa mai fafo.O le fa'atumauina lelei o oloa fa'aulufale mai e fesoasoani lea i le atina'eina o le soifua maloloina o le pisinisi faifa'ato'aga fa'afaife'au pa'epa'e a Saina.Peita'i, e tusa ai ma avanoa eseese, e tatau ona tutusa le va'aiga o ituaiga i totonu ma fafo.

2. Faʻaleleia le tulaga o le tino o manu samasama faʻafefeteina ma le maualuga o le fuaina o fua faʻatatau
Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le "faʻasa o le ola" faiga faʻavae i totonu o le atunuʻu, o le fasiina o fugalaʻau samasama ua avea ma se tulaga le mafai ona toe faʻaleleia.E tatau ona tatou gauai atili atu i foliga o tino oti ma le lelei.
Pe a faatusatusa i fulufulu pa'epa'e pa'epa'e, lanu samasama fa'apalapala e tele ituaiga ma ituaiga, maualalo le fa'asoa o maketi ma la'ititi atina'e.O nei faʻafitauli ua matua faʻatapulaaina ai le atinaʻeina o pisinisi.E tatau ona fa'aauau pea le fa'atupuina o fua fa'atatau, fa'ateleina le fa'atauga o ituaiga 'autu, ma fa'alautele ma fa'amalosia atina'e fa'apisinisi fatu.

3. Faʻamalosia le R & D ma le faʻaogaina o tekinolosi faʻaleleia saʻo
I le taimi nei, o le fuaina o uiga o le broiler o loʻo faʻavae pea i luga o le mataʻituina o le tusi lesona ma le fua faʻatatau.I le tali atu i manaʻoga o le faʻatupuina o le broiler mo le tele o faʻamaumauga ma le saʻo, e manaʻomia le faʻamalosia malosi o le atinaʻeina ma le faʻaogaina o tekinolosi fua faʻatatau ma meafaigaluega i totonu o le faʻatoʻaga faʻatoʻaga autu i lalo o le tulaga o le 5G faʻasalalau ma le tele o faʻamatalaga auʻiliʻili gafatia e matua faʻaleleia atili. , ina ia faʻateleina le gaosiga o aano o manufasi ma faʻaitiitia le gaʻo O le mafai ona maua saʻo faʻamatalaga tetele e pei o le fafagaina o totogi, fuamoa gaosiga faʻatinoga, ma isi. fa'atupuina o maso o le tuputupu a'e ma le atina'eina o maso, fa'aputuga o ga'o, fa'avasegaina o feusua'iga ma le atina'eina, metabolism o mea'ai a le tino, fa'atulagaina o foliga vaaia, ma isi, ma su'esu'e uiga tau le tamaoaiga e a'afia ai manu fa'ato'aga. mo le fa'aogaina o tekonolosi mole mole fa'avavevave le fa'aleleia atili o fa'aputuga.Faatelevaveina le fa'aogaina o tekinolosi filifilia atoa-genome i le fa'atupuina o le broiler

4. Faʻamalosia le atinaʻeina ma le faʻaogaina fou o punaoa genic moa
Iloiloga atoatoa ma faʻavasegaina o uiga faʻavae o ituaiga o moa i totonu o loʻu atunuu, ma le faʻaogaina o punaoa sili ona lelei e pei o le toe gaosia, faʻaleleia lelei o meaʻai, lelei o aano o manufasi, tetee, ma isi. , uiga tofo ma teteʻe e pei o meafaitino, e mafai ona tatou faʻatupuina ni faʻamaʻi moa sili ona lelei ma mea faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga o le maketi ma le atinaʻeina o alamanuia, liliu faʻamanuiaga o punaʻoa i tulaga lelei maketi.Faʻaleleia le puipuiga ma le faʻaogaina o punaoa faʻavae e faʻalauiloa ai le atinaʻeina tutoʻatasi o pisinisi faʻatoʻaga moa a Saina.


Taimi meli: Nov-18-2021